Cougar date

Een cougar, wat is dat eigenlijk? Een cougar is een oudere vrouw, zeg maar 40plus, die een seksuele relatie wil met een jongere man. Nu staan er op deze site Oudere Vrouwen Contact veel oudere vrouwen. Die zijn niet allemaal op zoek naar een jongere date, sommige zoeken ook iemand van hun eigen leeftijd. Maar bij een cougar date wil een vrouw dus erotische contacten met een jongere man die ook wel toyboy genoemd wordt. In veel gevallen gaat om vrouwen die niet onbemiddeld zijn. Ze zijn meestal getrouwd en zij en hun man hebben ieder een eigen druk leven waardoor de liefesrelatie minder wordt of de man is veel weg voor zijn werk. Deze vrouwen willen niet weg bij hun man, soms ook om financiële redenen maar zij willen nog wel graag sex, want dat missen ze.

Cougar dating komt dan dus best veel voor. Zo ook hier op deze site. En net zoals dat veel mannen van een jongere vrouw houden, willen deze rijpe vrouwen ook een lekkere jongere kerel met wie ze lekker hun seksuele fantasieën kunnen uitleven. Geen moeilijk gedoe maar gewoon lekker seksen voor de fun en omdat zij daar behoefte aan hebben.

Er zijn ook veel mannen die op oudere, rijpere vrouwen vallen, die kunnen dus op deze site terecht. Oudere Vrouwen Contact is namelijk speciaal voor opgericht voor rijpe vrouwen dating.

cougar date

Vind jouw cougar date

Hier nog enkele tips voor de cougar dames. Wanneer je een sexdate met een jongere man wil moet je kleding kopen die past bij een rijpe vrouw, geen meisjeskleren om er jong uit te zien want dat wil je date immers niet, die valt op oudere vrouwen. Verder moet je oppassen dat je geen moeder wordt voor je toyboy daar zit die niet op te wachten. Hij wil sex en geen opmerkingen over dingen die hij anders zou moeten doen. Praat ook nooit over een huwelijk, jongere mannen hebben dit meestal nog niet meegemaakt, doe gezellig leuke dingen.

En dan nog een tip voor de mannen, veel oudere dames zijn op zoek naar iets wat ze nog nooit gedaan hebben. Doe dat met ze, ook op seksueel gebied, zo zal jouw cougar date zeker slagen.

Bekijk de advertenties


xerikenmarjolynx2, 36 jaar, woont in Limburg

-MellieJ, 41 jaar, woont in Antwerpen

LaTiNaGiRL_33, 33 jaar, woont in Utrecht

iloonaaa_36, 36 jaar, woont in Overijssel

missfriendly-79, 30 jaar, woont in Zuid-Holland

shubers_26, 26 jaar, woont in Vlaams-Brabant

Hultje35, 35 jaar, woont in Oost-Vlaanderen

greatcookie2, 32 jaar, woont in Limburg

NL-Manuela-NL2, 30 jaar, woont in Vlaams-Brabant

amaranthake1, 30 jaar, woont in Zeeland

realred1, 28 jaar, woont in Oost-Vlaanderen

Dvdk1, 41 jaar, woont in Noord-Holland

Frida20, 34 jaar, woont in Flevoland

Probeerseltje2, 42 jaar, woont in Oost-Vlaanderen

Yorine29, 29 jaar, woont in Zuid-Holland

daffy25, 25 jaar, woont in Oost-Vlaanderen

foolforlove1, 39 jaar, woont in Gelderland

funnyflower, 38 jaar, woont in Zuid-Holland

Alanis, 31 jaar, woont in Noord-Holland

kontje3, 25 jaar, woont in Brussel

mijn-foto-site36, 36 jaar, woont in Drenthe

karina-selina-74, 35 jaar, woont in Antwerpen

Siranda1, 28 jaar, woont in Zuid-Holland

Marjolin, 51 jaar, woont in Utrecht